BREAKING THE SILENCE

BREAKING THE SILENCE

Een talentvol celliste in dienst van een dictatoriaal regime, begint aan een gevaarlijke zoektocht wanneer haar man, een componist, plotseling verdwijnt.

INSTANT HAPPINESS

INSTANT HAPPINESS

De wegwerpmaatschappij voedt moeiteloos onze onstilbare honger naar onmiddellijke bevrediging. INSTANT HAPPINESS is eenvoudigweg te koop.

OOIT

OOIT

Ooit waren twee zussen een alom geprezen klassiek muzikaal duo. Zij leefden in luxe en hadden vele aanbidders. Nu zijn zij oud. De roem is vervlogen. Het geld is op.

COMFORTZONE

COMFORTZONE

Voor een groep vrouwen lonkt een prachtige toekomst, totdat een vluchteling dat vooruitzicht plotseling op een bijna onoverbrugbare afstand zet.

MASOTE’S DREAM

MASOTE’S DREAM

Als de 11-jarige Mike Masote een optreden bijwoont van de Amerikaanse klassieke violist Yehudi Menuhin, heeft hij daarna nog maar één droom: zelf muziek maken.

DEAD END

DEAD END

Veilig vanachter de grenspost op het uitgestrekte strand kijkt het publiek naar het spel tussen twee mannen. De één kijkt, en wacht op het strand, de ander komt uit zee.

HOME SWEET HOME

HOME SWEET HOME

Een acteur, actrice, vier slagwerkers en een strijkkwartet vertolken samen het verhaal van een man en een vrouw die na een oorlog herenigd worden, maar niet meer samen kunnen leven.

VANAF NU HEET JE PJOTR

VANAF NU HEET JE PJOTR

In een land waar mannen oorlog voeren en vrouwen aan de zijlijn staan, wordt een kleine groep vrouwen gedwongen te overleven in een geïmproviseerd naai-atelier.

EEN MOND VOL ZAND

EEN MOND VOL ZAND

Wat als je je man, een spoorloos verdwenen oorlogsjournalist, terugvindt midden in een woestijn: uitgemergeld, gedesoriënteerd, verwilderd en… bij een andere vrouw?